Hallå där!
Ny dag, nya tag.
Har precis fått i mig lite frukost. Den bestod av ÄGG. Ovanligt va? Haha..
Men det är bara gapa, tugga och svälja. =)

Imorgon ska jag göra nåt som inte är så bra för GI. Jag ska nämligen festa.
Men det går bra bara man håller sig till ren sprit och light dricka, eller röd vin.
Visst, fettförbränningen stannar upp under en till två dagar. Men jag är så sugen på att festa och ha roligt med mina vänner. Och jag bränner fett ganska så fort iaf, så det är nog ingen fara.
Men man behöver ju inte dricka alkohol varje helg. Efter denna helg så blir det lugn ända fram till resan. Men bara för att man ska åka utomlands så behöver man ju inte glömma bort GI. Men det kommer jag väl att göra.. Haha!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och kolla på tv. Är ledig idag så det är bäst att passa på att ta det lugnt. Kanske blir en promenad sen också.

Hörs sen!

2 Kommentarer till “Alkohol och GI!”

  • Du gör helt rätt som tar lite fest imorgon. Man kan ju inte låsa fast sig helt, utan måste få unna sig lite. Ha det så superskoj!

  • Emelie:

    Håller med Marie att du gör rätt som festar lite. Vad tråkigt det skulle vara om man alltid höll sig strikt till vad man ”fick”/”inte fick” äta. Idag känner jag mig positivare och tänker i alla fall köra på till måndag och se om det blivit några resultat då när det gått en vecka. Mitt absoluta mål skulle vara att gå ner 14 kg – men jag skulle nog kunna känna mig ganska nöjd redan efter 7, så får väl se. Väger idag 72 och är 163 lång.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: